Ge en Julgåva till förmån för barn och ungdomar!


Ge en Julgåva som räddar liv, I SAY NO DRUGS

Varför välja Julgåvan hos I SAY NO DRUGS?

Jo, därför att behovet är stort!

Alex Breeze, en av Sveriges främst drogföreläsare:

“Hej! Jag heter Alex och har i många år föreläst runt om i Sverige och sett utvecklingen där allt yngre barn testar droger. Detta är bland annat ett resultat av den marknadsföringen som sker idag om droger. Efter mina föreläsningar är det massor av unga som hör av sig.

Det finns barn unga som 10 år som använt narkotika och ännu yngre som hjälper kriminella att leverera droger. Det känns nästan overkligt och framför allt oroväckande. Skolpersonal och föräldrar hör av sig till oss och vet inte vad de skall göra.”

Resultat

“Jag kan berätta att ditt stöd gör stor nytta och används till att stärka och informera ungdomar om droger och dess konsekvenser. De utsätts för starka påtryckningar och grupptrycket kan vara svårt att stå emot – de behöver veta sanningen.

Genom I SAY NO DRUGS-kampanjen har hundratusentals unga fått livsviktig utbildning om droger samt motivation att vilja leva drogfritt. Vi arbetar alltid med lätt språk så alla kan förstå – detta med mycket goda resultat!”

Rektor: Under fyra års tid har vi också använt oss av föreläsning från I SAY NO DRUGS. I alla våra utvärderingar kring dagen har detta varit ett mycket omtyckt inslag från både lärare och elever. Föreläsningen har ett tydligt och pedagogiskt upplägg som passar ungdomar och det handlar om mer än bara droger. Viktiga tankar om identitet, självkänsla och att våga välja rätt i livet. Allt packat i mycket humor.”

Elev: Jag har testat hasch, men nu blir det inget mer. För du fick mig på andra tankar …”

Gabriel: För några år sedan gick min bror tragiskt bort på grund av droger. Mitt liv räddades för att jag fick förebyggande droginformation av er och därmed kunde stå emot grupptrycket. För detta är jag evigt tacksam!”

Din julgåva och stöd hjälper barn och ungdomar att säga nej till droger.

Våra olika julpaket!

Olika julpaket I SAY NO DRUGSKlicka här för att se Julpaketen tydligare.

—– Ge din Julgåva här! —–

- Ja, jag vill gärna stödja er verksamhet för barn och unga med en Julgåva.

Jag väljer Julpaket nr:

Kontakta mig, jag vill göra en större eller annorlunda julgåva

Företag eller förening:

Kontaktperson:

Adress:

Postnummer och Postadress:

E-post:

Telefon:

Meddelande:

Vi hanterar och skyddar dina personuppgifter enligt den nya lagen, General Data Protection Regulation - se vårt Integritetspolicy.