Lättförståelig droginformation till dina elever


Speciellt erbjudande! Perfekt i ANDT-undervisningen

Tjejer på sommarläger, I SAY NO DRUGSBoken om Knark och Sånt

Bestsellern – Boken om Knark och Sånt

Nu uppdaterad med fler droger!

I SAY NO DRUGS är en av Sveriges största drogförebyggande kampanjer.

Barn och ungdomar behöver material som är lätt att förstå och som gör att de vill läsa. “Boken om Knark och Sånt” är mycket lättläst med färgstarka bilder och sanna berättelser. Framtagen i samråd med ungdomar med ett enkelt språk och tilltalande layout.

140 sidor om de vanligaste drogerna som t ex cannabis, amfetamin, kokain, spice, alkohol, anabola steroider, ecstacy, tobak och många, många fler. Den passar perfekt som referensbok samt i ANDT-undervisningen!

Propaganda om droger

Idag stöter unga på mycket information om droger – i vissa fall ren propagandan och rena lögner. Det kan bli förvirrande och svårt för dom. Vad är sant och vad är falskt?

Det är därför viktigt att ge och tillhandahålla information som eleverna kan utvärdera och förstå. De kan sedan – baserat på denna fakta själva ta ett eget beslut angående droger. Fakta och information som kan stärka unga att stå emot grupptryck samt ge svar så deras nyfikenhet stillas.

Bibliotekstjänst och drogförebyggare

“Tidigt vaknar intresset för vad droger egentligen är, och vad de gör med människor. Jag har saknat bra litteratur för unga läsare i ämnet. Men detta är en bok som fyller tomrummet med råge.” Å. Ö Bibliotekstjänst

“Användandet av droger har drastiskt ökat de senaste åren bland ungdomar och därför är det här en viktig bok som redan med sitt omslag lockar till läsning. Det här är utmärkt nyttig läsning för såväl ungdomar som föräldrar” U-B W

“Knark och Sånt är det första läromedlet för främst högstadiet som jag träffat som är värt namnet ( tror jag har sett det mesta). Fakta är samlade och sammansatta till en utmärkt bok på ett språk som jag tror tilltalar ungdomar och som framför allt ungdomar förstår.” Drogförebyggare i kommun

Speciellt erbjudande

Bild på en drogaffisch till mellanstadiet från I Say No Drugs

  • Nu har vi ett mycket fördelaktigt pris till dig på endast 125 :- per bok mot ordinarie pris 250 :- kr. Det innebär att du tjänar 50 % – dvs 125 :-per bok.
  •  

  • Lilla klasslådan – 15 st böcker för endast 1875:-
  • Ordinarie pris är 3750:-, erbjudande nu 1875:-

  • Stora klasslådan – 30 st böcker för endast 3750:-
  • Ordinarie pris är 7500:-, erbjudande nu 3750:-

  • Du får till en Studiehandledning helt gratis – värde 150:-
  •  

  • När du beställer en klasslåda får du även 10 st drogaffischer – värde 500:- – helt utan kostnad.

Välkommen med din beställning.
Julia, Informationschef I SAY NO DRUGS

 

———– Beställningsformulär ———–


Ja, jag vill beställa "Boken om Knark och Sånt".

1) Lilla klasslådan - 15 st "Boken om Knark och Sånt" för endast 1875:- Ordinarie pris för 15 st böcker 3750 :- Antal á 15 st:

2) Stora klasslådan - 30 st "Boken om Knark och Sånt" för endast 3750:- Ordinarie pris för 30 st böcker 7500:- Antal á 30 st:

Obs! När du beställer ett paket så får du helt kostnadsfritt: En studiehandledning värde 150:- + 10 st drogaffischer värde 500:-

3) Enstaka exemplar av "Boken om Knark och Sånt". Pris per styck 250:- Antal:

Frakt tillkommer och vi bifogar en faktura med i paketet.

Kontaktperson

E-post

Telefon

Skola

Adress

Postnummer och Postadress

Meddelande

Du får också våra informativa nyhetsbrev.

Välkommen även att ringa på telefon 031 – 13 57 07

Vi hanterar och skyddar dina personuppgifter enligt den nya lagen (GDPR), General Data Protection Regulation - se vårt Integritetspolicy.