I SAY NO DRUGS kampanjen

droginformation-nu-isaynodrugs

Vilka är och vad gör I SAY NO DRUGS?

Riksorganisationen för ett Drogfritt Sverige är en ideell organisation som startade 1992. Vi arbetar med insamlingar för att kunna nå och utbilda så många om droger och dess konsekvenser.

En av våra mest populära kampanjer är I SAY NO DRUGS. Kampanjen som på ett enkelt sätt informerar om droger, där man själv tar ställning utan pekpinnar och skrämsel.

Vi arbetar med att ge droginformation som föreläsningar, filmer och böcker. Vi har också sommarläger sedan 10 år tillbaka.

I snart 30 år så har vi åkt runt till skolor och fritidsgårdar i hela landet och föreläst för hundratusentals människor. Mer om I SAY NO DRUGS drogföreläsningar här

Det är super-roligt att träffa alla dessa fina ungdomar och framför allt så är det jättekul och motiverande att läsa alla fina brev som kommit in efter drogföreläsningarna.

I SAY NO DRUGS – Join the movement!

Alla som vill får vara med! Ni kan vara med genom att bära vårt I SAY NO DRUGS armband, våra t-shirts och hoodies. Ni kan också sprida och dela våra filmer, vårt material eller #isaynodrugsInstagram.

Ni kan sätta upp drogfria event på er skola eller idrottsförening och vi kan hjälpa till med material och stöd. Ansök här: https://www.droginformation.nu/ansokan-om-stod/

Vinn din egen I SAY NO DRUGS t-shirt

Genom att lägga upp en cool bild på ditt Instagram – där I SAY NO DRUGS loggan finns med – så kan du vinna en t-shirt. Vinnaren dras en gång i månaden.

Det enda du behöver göra är att #isaynodrugs så är du med och tävlar.

Vill du bli en I SAY NO DRUGS modell?

Du kan komma med som I SAY NO DRUGS modell på vår instagram och facebook och visa vad just du tycker om droger. Allt du behöver göra är att ta en bild på dig själv och skicka in till oss och vips så lägger vi ut din bild. Enda kravet är att bilden innehåller I SAY NO DRUGS loggan.

Sociala media

Du hittar I SAY NO DRUGS på Facebook, Youtube, Instagram och andra sociala media. 

Vi har ett eget filmteam som spelar in och redigerar filmer om droger. Vi tycker det är viktigt att andra som vill berätta sin story får göra det – se filmade intervjuer med fd. missbrukare här.

Droginformation.nu är en annan hemsida som vi gjort och som har med massor av droginformation som är helt gratis.

Tack för att du är med I SAY NO DRUGS! :)