Alex Breeze, drogföreläsare i världsklass

Så otroligt bra!!! Eleverna satt i 1 timme och 20 minuter utan suck alltså. Lärarna var med och lyssnade och dom var helt tagna efteråt. Elever kom fram och sa att detta var det bästa de någonsin hade hört och det är det. Alex är född för att föreläsa för ungdomar. Alla ställde sig upp och applåderade och jublade efter hans föreläsning. Helt klart det bästa vi någonsin haft.” Skolvärd

Här kan du se en filmad intervju med Alex Breeze, som verkligen är en drogföreläsare i världsklass. Han berättar ärligt om sitt liv. Hur han flyttade till Sverige från Nya Zeeland, hur han hamnade snett med droger och kriminalitet, hur han hittade tillbaka till sig själv och om sin syn på droger. Han berättar också om hoten och påhoppen och varför han trots detta fortsätter att hjälpa unga.

Alex är nyzeeländare och flyttade till Sverige som barn. Han hamnade på fel spår, det ledde till utanförskap med alkohol, olika droger och våld. Men som tur var så hittade han också vägen tillbaka.

Föreläst och informerat över 550 000 personer

Alex Breeze har rest land och rike runt i många år och han är idag en av Sveriges mest anlitade och populära drogföreläsare. Han föreläser mest i skolor för ungdomar men utbildar även vuxna – både på företag och för föräldrar. Förutom att jobba i Sverige så är han även anlitad utomlands.

Vi tycker det är kul att kunna visa denna film så ni kan möte mannen bakom camobrallorna.

Vill du komma i kontakt med Alex Breeze – kontakta oss här.