Alex Breeze, drogföreläsare i världsklass


Alex är född att föreläsa för ungdomar!

Så otroligt bra!!! Eleverna satt i 1 timme och 20 minuter utan suck alltså. Lärarna var med och lyssnade och dom var helt tagna efteråt. Elever kom fram och sa att detta var det bästa de någonsin hade hört och det är det. Alex är född för att föreläsa för ungdomar. Alla ställde sig upp och applåderade och jublade efter hans föreläsning. Helt klart det bästa vi någonsin haft.” – Caroline, Skolvärd

Detta är en filmad intervju med Alex Breeze, som verkligen är en drogföreläsare i världsklass. Han berättar ärligt och öppet om sitt liv och sin syn på olika aspekter av droger.

Vad säger Alex om sitt fd missbruk, cannabis och legaliseringen?

Alex är nyzeeländare och flyttade till Sverige som barn. Han hamnade på fel spår, vilket ledde till utanförskap med alkohol, olika droger och våld. Men som tur var så hittade han också vägen tillbaka.

Föreläst för över 500 000 personer

Alex Breeze har rest land och rike runt i många år nu (sedan 1996) och han är idag en av Sveriges mest anlitade och populära drogföreläsare. Han föreläser mest i skolor för ungdomar och har personligen föreläst för över 500 000 personer.

Ger sin syn på droger

Idag finns det massor av information och olika ideér runt omkring droger. Alex ger i filmen sin syn t.ex på: droger, legalisering, drogliberaler, påhoppen och hoten.

Han förklarar också varför han är så engagerad att hjälpa unga genom att ge dem förebyggande droginformation. Alex berättar även om I SAY NO DRUGS drogföreläsning och dess resultat.

Vi tycker det är kul att kunna visa er denna film så ni kan möte mannen bakom camobrallorna.

Kontakt med Alex

Vill du komma i kontakt med Alex Breeze – kontakta oss här. Läs mer om Alex Breeze.

Få mer info om drogföreläsningen