Förebyggande Drogföreläsning till Elever!

Alex Breeze är en av Sveriges främsta drogföreläsare och har hållit drogföreläsningar och utbildat mer än 550 000 personer. Han turnerar konstant runt och besöker skolor, föreningar och företag över hela Sverige och när tid finns även utomlands.

Det unika med Alex är att han talar samma språk som ungdomarna och därför så når han fram till dem. Ingen somnar, gäspar eller tittar på mobilerna hela tiden när drogföreläsningen pågår. Rektorer, lärare, skolpersonal och föräldrar häpnar!

Våra barn är vår framtid.

Att vara ung idag är inte alltid lätt. Grupptryck, mobbing, våld och droger är tyvärr vardag i mångas värld idag. Får man ett A på ett prov blir man retad för att vara en ”plugghäst” – får man ett E är man trög.

Som ung kan det vara mycket stressigt att växa upp i allt detta. Det är även svårt som förälder eller lärare att hinna med och kunna hantera detta också.

Vad behöver våra ungdomar idag?

  • Kunskap
  • Självförtroende
  • Inspiration och hjälp med sina mål i livet
  • och inte minst uppmärksamhet!

En unik förebyggande drogföreläsning

Därför erbjuder vi en unik Drogföreläsning där elever inspireras till att vara sig själva, fokusera på sina mål och leva ett drogfritt liv.

Vi gör detta genom kunskap, verklighetsförtrogna exempel, ett underhållande scenuppträdande med ett språk som verkligen når fram.

Vi har nått hundratusentals rektorer, föräldrar, lärare, skolpersonal och elever med våra förebyggande Drogföreläsningar.

Vi har fått tiotusentals positiva gensvar från rektorer, lärare, föräldrar och elever.

Vi har även föreläsningar för skolpersonal och föräldrar!

https://www.isaynodrugs.org/drogforelasning-larare-skolpersonal/

I SAY NO DRUGS är en kampanj som startades av Droginformation för alla, en ideell förening som grundades 1992. Vi har 90-konto och står under övervakning av Svensk Insamlingskontroll. Det är en garanti för att pengarna används till rätt ändamål.

Vad säger rektorer om drogföreläsningarna?

Under fyra års tid har vi också använt oss av era föreläsning. I alla våra utvärderingar kring dagen har detta varit ett mycket omtyckt inslag från både lärare och elever. Föreläsningen har ett tydligt och pedagogiskt upplägg som passar ungdomar och det handlar om mer än bara droger. Viktiga tankar om identitet, självkänsla och att våga välja rätt i livet. Allt packat i mycket humor.” Rektor

Hej, Vi har idag haft förmånen att ta del av Mikaels föreläsning. Både elever och personal var mycket imponerade av samtalet, även jag var och lyssnade och samstämmer med utvärderingen. Jag har läst en grupps utvärdering och skulle alla vara som denna så skulle världen se annorlunda ut. Skicka en hälsning och tacka Mikael för sitt fantastiska framförande.” Rektor

Ja föreläsningen var fantastisk. Eleverna är jättenöjda! Storyn bakom bokningen var att under förra året så hade vi en elev på skolan där vi såg markant skillnad på hur han tog sig an skolarbetet. Jag berömde honom och frågade om det fanns någon särskild anledning till förändringen. Han berättade då att han hade varit på en föreläsning på en fritidsgård, där Alex föreläst, och att det hade påverkat honom att börja tro på sig själv och vad han ville i livet. Jag sa genast att vi behöver boka in honom hos oss då så att fler elever kan få lyssna, det var då jag hörde av mig till er. Ja fantastiskt!! Vi rekommenderar absolut Alex och droginformation.nu till andra skolor …” Rektor