Vår Förebyggande Drogföreläsning till Elever!


När du beställer en drogföreläsning får du: 1) Gratis material om droger till din klass och 2) 10st drogaffischer värde 500:-.

Drogföreläsare Alex Breeze intervjuades av TV4 Nyheterna

Alex Breeze, I SAY NO DRUGS, intervjuas i TV 4 Nyheterna

Alex Breeze är en av Sveriges främsta drogföreläsare och har hållit I SAY NO DRUGS Drogföreläsningar för mer än 500 000 personer. Han turnerar konstant runt och besöker skolor, föreningar och företag över hela Sverige.

Det unika med Alex är att han talar samma språk som ungdomarna och därför så når han dem med vital förebyggande droginformation. Ingen somnar, gäspar eller tittar på mobilerna hela tiden när drogföreläsningen pågår. Rektorer, lärare, skolpersonal och föräldrar häpnar!

Vilken erfarenhet som Alex har byggt upp – det är inte konstigt att han anlitas av media.

Våra barn är vår framtid.

Att vara ung idag är inte alltid lätt. Grupptryck, mobbing, våld och droger är tyvärr vardag i skolans värld idag. Får man ett A på ett prov blir man retad för att vara en “plugghäst” – får man ett E är man trög.

Som ung kan det vara mycket stressigt att växa upp i allt detta. Det är även svårt som förälder eller lärare att hinna med och kunna hantera detta också.

Vad behöver våra ungdomar idag?

  • Kunskap
  • Självförtroende
  • Inspiration och hjälp med sina mål i livet
  • och inte minst uppmärksamhet!

En unik förebyggande Drogföreläsning

Därför erbjuder I SAY NO DRUGS en unik Drogföreläsning där elever inspireras till att vara sig själva, fokusera på sina mål och leva ett drogfritt liv.

Vi gör detta genom kunskap, verklighetsförtrogna exempel, ett underhållande scenuppträdande med ett språk som verkligen når fram.

I SAY NO DRUGS har nått hundratusentals rektorer, föräldrar, lärare, skolpersonal och elever med vår förebyggande Drogföreläsningar.

Vi har fått tiotusentals positiva gensvar från rektorer, lärare, föräldrar och elever.

I SAY NO DRUGS är en kampanj från Droginformation.nu som är en ideell förening som grundades 1992. Vi har 90-konto och står under övervakning av Svensk Insamlingskontroll. Det är en garanti för att pengarna används till rätt ändamål.

Vad säger Rektorer om Drogföreläsningarna?

Under fyra års tid har vi också använt oss av föreläsning från I SAY NO DRUGS. I alla våra utvärderingar kring dagen har detta varit ett mycket omtyckt inslag från både lärare och elever. Föreläsningen har ett tydligt och pedagogiskt upplägg som passar ungdomar och det handlar om mer än bara droger. Viktiga tankar om identitet, självkänsla och att våga välja rätt i livet. Allt packat i mycket humor.” Rektor

Hej, Vi har idag haft förmånen att ta del av Mikaels föreläsning. Både elever och personal var mycket imponerade av samtalet, även jag var och lyssnade och samstämmer med utvärderingen. Jag har läst en grupps utvärdering och skulle alla vara som denna så skulle världen se annorlunda ut. Skicka en hälsning och tacka Mikael för sitt fantastiska framförande.” Rektor

Ja föreläsningen var fantastisk. Eleverna är jättenöjda! Storyn bakom bokningen var att under förra året så hade vi en elev på skolan där vi såg markant skillnad på hur han tog sig an skolarbetet. Jag berömde honom och frågade om det fanns någon särskild anledning till förändringen. Han berättade då att han hade varit på en föreläsning på en fritidsgård, där Alex föreläst, och att det hade påverkat honom att börja tro på sig själv och vad han ville i livet. Jag sa genast att vi behöver boka in honom hos oss då så att fler elever kan få lyssna, det var då jag hörde av mig till er. Ja fantastiskt!! Vi rekommenderar absolut Alex och droginformation.nu till andra skolor …” Rektor

Allt går ut på att stärka Eleverna mot grupptryck och nyfikenhet


Beställ mer information!

Du får mer information om vår drogföreläsning och våra nyhetsbrev med förebyggande droginformation.

Erbjudande!

När du beställer en drogföreläsning får du utan kostnad: 1) Gratis material om droger till eleverna i din klass och 2) 10st drogaffischer värde 500:-.

Namn + Skola, Förening, Företag:

Telefon:

Epost:

Vi hanterar och skyddar dina personuppgifter enligt (GDPR), General Data Protection Regulation - se vårt Integritetspolicy.

Bild från tv4.se – copyright (c) 2017 TV 4 Nyheterna