Ge en Julgåva till förmån för barn och ungdomar!

Ge en Julgåva som räddar liv, I SAY NO DRUGS

Varför välja Julgåvan hos I SAY NO DRUGS?

Jo, därför att behovet är stort!

Alex Breeze, en av Sveriges främst drogföreläsare:

“Hej! Jag heter Alex och har i många år föreläst runt om i Sverige och sett utvecklingen där allt yngre barn testar droger. Detta är bland annat ett resultat av den marknadsföringen som sker idag om droger. Efter mina föreläsningar är det massor av unga som hör av sig.

Det finns barn unga som 10 år som använt narkotika och ännu yngre som hjälper kriminella att leverera droger. Det känns nästan overkligt och framför allt oroväckande. Skolpersonal och föräldrar hör av sig till oss och vet inte vad de skall göra.”

Läs mer här …

TV4 Nyheterna intervjuade vår drogföreläsare Alex Breeze

Alex Breeze, I SAY NO DRUGS, intervjuas i TV 4 Nyheterna

Se Nyhetsklippet där Alex Breeeze från I SAY NO DRUGS intervjuas av TV4 Nyheterna

Folk som dör av överdoser har tre-dubblats och narkotika-dödligheten i Sverige är näst högst i Europa. Drogerna är tyvärr väldigt lättillgängliga.

Läs mer här …

Personal på stort företag i Skåne fick Drogföreläsning

Alex Breeze från I SAY NO DRUGS håller en drogföreläsning

Hej,

Vi åker runt i hela Sverige och sprider förebyggande droginformation och håller drogföreläsningar. Väldigt mycket i skolor men även på föreningar och företag.

Denna gång åkte vi ner till Malmö och besökte ett stort företag med över 80 personalmedlemmar som fick I SAY NO DRUGS drogföreläsning av Alex Breeze.

Läs mer här …

Drogföreläsning för en församling i Skåne

I SAY NO DRUGS på en församling i Skåne och gav drogföreläsning

Julia, I SAY NO DRUGS, med ledaren för en församling i Skåne

Den här veckan åkte vi på I SAY NO DRUGS ner till Skåne och besökte en församling full med konfirmander och många härliga föräldrar. Församlingen bjöd på en I SAY NO DRUGS drogföreläsning med fika och det fanns gratis droginformation till alla.

Läs mer här …