Positiva reaktioner efter våra drogföreläsningar

Sommarläger för barn, I SAY NO DRUGS

Här kan du läsa några av de tusentals positiva och inspirerande brev vi har fått från elever, föräldrar, lärare, rektorer, skolpersonal etc. efter de sett våra drogföreläsningar runt om i Sverige.

Få mer information om I SAY NO DRUGS drogföreläsningarna.

Lovord efter I SAY NO DRUGS drogföreläsningar

”Hej, känns angeläget att återkoppla till dej/er för – föreläsningen var helt suverän!!! Jag är super nöjd och eleverna likaså! Snälla hälsa Alex att han är fantastisk på alla sätt och vis. Han har även en framtid som komiker!

”Vi rekommenderar I SAY NO DRUGS! Vi är fantastiskt nöjda!!! Personalen fick många tankar och vi kände att föreläsningen stärkte oss! Vi på skolan är positiva överlag och uppskattade besöket absolut! Allt stämde!” :) Drogföreläsning till skolpersonal och lärare!

”Hej! Föreläsningen med I SAY NO DRUGS var lika bra som en teaterföreställning. Bra flyt och bra koncentration bland eleverna!” -Mellanstadielärare!

”Hej, Tack för föreläsningen, våra elever tyckte att det var bra. Jag lyssnade också och fick en hel del matnyttig information. Roligt att ni framhåller alla elevers värde och hur viktig skolan är. ” – H.J Rektor

”Sveriges bästa drogföreläsare!” säger elever från en skola om Alex Breeze.

”Under fyra års tid har vi också använt oss av I SAY NO DRUGS föreläsningen från Droginformation.nu. I alla våra utvärderingar kring dagen har detta varit ett mycket omtyckt inslag från både lärare och elever. Föreläsningen har ett tydligt och pedagogiskt upplägg som passar ungdomar och det handlar om mer än bara droger. Viktiga tankar om identitet, självkänsla och att våga välja rätt i livet. Allt packat i mycket humor.” En Kurator som arrangerade en temadag om droger.

”Hej! Lärare och elever verkar supernöjda med föreläsningen! Kul! Han är den bäste föreläsaren från Droginformation och I SAY NO DRUGS någonsin sade läraren!!! – Lärare för 5-6:an