Positiva reaktioner efter våra drogföreläsningar


Sommarläger för barn, I SAY NO DRUGS

Nedan kan du läsa några av de tusentals positiva reaktioner vi har fått från elever, föräldrar, lärare, rektorer, skolpersonal etc. efter våra drogföreläsningar runt om i Sverige.

Få mer information om I SAY NO DRUGS drogföreläsningarna.

I SAY NO DRUGS utbildningschef Alex Breeze har hållit drogföreläsningar till över 500 000 personer!

Lovord efter I SAY NO DRUGS drogföreläsningar

“Hej Julia, känns angeläget att återkoppla till dej/er för – föreläsningen var helt suverän!!! Jag är super nöjd och eleverna likaså!!! Snälla hälsa Alex att han är fantastisk på alla sätt och vis. Han har även en framtid som komiker!

“Vi rekommenderar I SAY NO DRUGS! Vi är fantastiskt nöjda!!! Personalen fick många tankar och vi kände att föreläsningen stärkte oss! Vi på skolan är positiva överlag och uppskattade besöket absolut! Allt stämde!” :) Drogföreläsning till skolpersonal och lärare!

“Hej Julia! Föreläsningen med I SAY NO DRUGS var lika bra som en teaterföreställning. Bra flyt och bra koncentration bland eleverna!” -Mellanstadielärare!

“Hej Julia, Tack för föreläsningen, våra elever tyckte att det var bra. Jag lyssnade också och fick en hel del matnyttig information. Roligt att ni framhåller alla elevers värde och hur viktig skolan är. ” – H.J Rektor

“Sveriges bästa drogföreläsare!” säger elever från en skola om Alex Breeze.

“Under fyra års tid har vi också använt oss av föreläsning från Droginformation.nu. I alla våra utvärderingar kring dagen har detta varit ett mycket omtyckt inslag från både lärare och elever. Föreläsningen har ett tydligt och pedagogiskt upplägg som passar ungdomar och det handlar om mer än bara droger. Viktiga tankar om identitet, självkänsla och att våga välja rätt i livet. Allt packat i mycket humor.” En Kurator som arrangerade en temadag om droger.

“Hej Julia! Lärare och elever verkar supernöjda med föreläsningen! Kul! Han är den bäste föreläsaren från Droginformation någonsin sade läraren!!! – Lärare för 5-6:an


I SAY NO DRUGS

– en drogförebyggande kampanj från Droginformation.nu

Julia, ansvarig för I SAY NO DRUGS – kampanjen

Julia, ansvarig

Välkommen att kontakta oss!

Våra förebyggande drogföreläsningar

Följ oss på Facebook l Instagram I Youtube

Join Our Movement! Bli en I SAY NO DRUGS modell!