I SAY NO DRUGS presenterar: Nikita!

I SAY NO DRUGS - Nikita

Hej, alla sköna människor som följer I SAY NO DRUGS!

Mitt namn är Nikita Lindblad och jag har fått äran att skriva ett litet inlägg om mig själv här.

Jag har haft mycket att göra med I SAY NO DRUGS genom åren. När jag var mindre var jag själv på deras läger, och de två senaste åren har jag varit med och jobbat på deras underbara sommarläger. Jag har även lyssnat mycket på drogföreläsningar, och som ni säkert redan vet är de grymma.

Men vem är jag då? Jag är en träningsgalen, sprallig och glad tjej på snart 18 år som tog studenten i somras. Jag jobbar nu deltid på ett fritids, men mest tid lägger jag ner på min boxning. Jag tränar boxning 4-5 dagar i veckan, och utöver det hittar ni mig på gymmet eller ute i springbanan cirka 5 gånger till.

Jag tar alltså boxningen väldigt seriöst och gör allt jag kan för att kunna prestera på topp när det väl gäller på match inne i ringen. Jag tränar och tävlar för Djurgårdens IF där jag trivs hur bra som helst.

Men förutom att träna, vilket jag är helt galen i, så är jag även väldigt intresserad utav kost och hälsa i allmänhet. Jag försöker att äta så bra och näringsrik mat som möjligt, och jag älskar att stå i köket och experimentera. Både mat och nyttiga bakverk tycker jag är kul.

Jag har ett instagramkonto dedikerat till endast träningsbilder.

Tycker ni det låter intressant? Då får ni mer än gärna gå in och kika på min instagram. Jag hade verkligen uppskattat det, och det hade varit riktigt kul om ni sedan valde att stanna och följa mig.

Kram på er!
Nikita

Nikitas Instagram

Fler bilder på Nikita


I SAY NO DRUGS

– en drogförebyggande kampanj från Droginformation.nu

Julia, ansvarig för I SAY NO DRUGS – kampanjen
Julia, ansvarig

Välkommen att kontakta oss! l Våra förebyggande drogföreläsningar

Positiv respons på vår droginformation l Följ oss på Facebook & Instagram

Våra korta drogföreläsningar på Youtube l Filmade intervjuer med fd. missbrukare

Join Our Movement! Bli en I SAY NO DRUGS modell! l Vinn en I SAY NO DRUGS t-shirt i vår tävling!